Klaar om de baan op te gaan?
Profiteer van een gratis rijkwaliteitscheck bij Ford*

Uw bedrijfsvoertuig is altijd onderweg.Een uitstekende rijkwaliteit is steeds onmisbaar. Daarom bieden we bij Ford een gratis rijkwaliteitscheck* aan, waarmee u vlot én onbezorgd de baan op gaat.

Uw rijkwaliteit, onze zorg

Tijdens de hele maand mei kunt u bij ons terecht voor een gratis check-up* van een aantal essentiële onderdelen van uw wagen. We bekijken de staat van de schokdempers, de remblokken en -schijven, de banden, de ruitenwissers, het niveau van de verschillende vloeistoffen en het aircogas.

Moet één van de vermelde onderdelen vervangen worden of zijn de vloeistoffen niet op niveau? Dan bieden we u bovenop de gratis rijkwaliteitscheck* ook 10% korting op de te vervangen onderdelen en het bijvullen van de vloeistoffen.

Boek nu uw afspraak voor uw gratis rijkwaliteitscheck* t.e.m. 31 mei, vermeld promocode « NP1CV » en trek zonder zorgen de baan op.

* Deze promotie geeft recht op een gratis rijkwaliteitscheck van de volgende controlepunten: schokdempers, de remblokken en -schijven, de banden, de ruitenwissers, het niveau van de verschillende vloeistoffen en het aircogas; en op 10% korting bij de vervanging van de vermelde onderdelen of het bijvullen van de vloeistoffen. Geldig voor een afspraak tot en met 31 mei 2019.

Contacteer onsOnderhoud of herstelling inplannen