UPDATE CORONA-MAATREGELEN

Kom op 18 november uw winterbanden wisselen

22/09/2017

De dagen worden korter, de blaadjes vallen van de bomen en het wordt buiten een stuk kouder. Kortom, de winter is in aantocht dus is het weer tijd om winterbanden op uw wagen te laten plaatsen. Ook dit jaar openen wij onze werkplaats op een zaterdag om winterbanden te wisselen, zodat u hiervoor geen doordeweekse afspraak hoeft te maken.

Deze herfst kunt u op zaterdag 18 november bij Beckers Motors & Partners in Heverlee nieuwe winterbanden laten aanmeten of naar uw huidige winterbanden wisselen. Wij hebben onze garage op deze dag zo ingericht, dat wij uw banden zo efficiënt mogelijk kunnen wisselen.

Terwijl u op uw winterbanden wacht kunt u bij ons van een gezellig drankje genieten. Voor de vroege vogels onder u hebben wij koffie en een lekker croissantje. Vrouwen kunnen bij ons ook gratis hun nagels laten lakken. Hiervoor moet men zich wel vooraf inschrijven.

Boek nu een afspraak door ons een e-mail te sturen en vermeldt het tijdstip dat u verkiest, dan houden we hier zoveel mogelijk rekening mee.

Indien u de bandenwissel met een onderhoudsbeurt wilt combineren, dan vragen wij u dit vooraf te melden, zodat wij u een gepaste datum kunnen aanbieden.

Beckers Motors & Partners biedt ook stockage aan, zodat u uw zomerbanden bij ons kunt achterlaten. Indien u geïnteresseerd bent om uw banden op te slaan, vraagt u dan vooraf naar de voorwaarden.

Maak een afspraak

Nieuws

Promoties

Bekijk hier de laatste promoties

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen